Anggaran Sukatan Harga Buat Website Tahun 2019!

Saya dapati ramai yang ingin buat website terutama yang telah ada perniagaan, tujuannya hanya satu, memudahkan prospek mengenali perniagaan apa yang anda lakukan dan pengenalan ringkas syarikat, jenis perkhidmatan, dan usia perniagaan telah berapa lama, sila siapa yang berada disebalik tabir syarikat.

Oleh itu bagi memudahkan anda yang tertanya-tanya berapakah yang perlu diperuntukkan bajet bagi membina sebuah website, dan website jenis apa yang sesuai untuk anda. Mari saya kongsikan..

Website Korporat

Bagi anda yang ingin memperkenalkan syarikat anda, termasuklah halaman seperti apa yang anda buat, apa perkhidmatan yang anda sediakan, apa kepakaran anda dalam bidang. Inilah pilihan terbaik iaitu, sebuah website corporate.

Contoh website:

  1. http://bit.ly/2MH70Dt ,
  2. http://bit.ly/2ZkTAhQ ,
  3. https://bit.ly/2OtVpZL,
  4. http://bit.ly/2WwOHk9

 

FREE Bantuan Selama 3 Bulan

Website Tempahan Travel

Ini sangat berbeza dengan website yang lain kerana ia penuh dengan sistem order, pilih tarikh, masa untuk tempahan Travel dan pembayaran secara online.

Contoh Website:

  1. http://bit.ly/2wMbGgv,
  2. http://bit.ly/2R8D9m1,
  3. http://bit.ly/2WuaSHz

 

Website E-Commerce

Ini kategori website yang paling ramai ahli perniagaan pakai, sebab ia direct selling point punya website. Kebanyakkan pemilik perniagaan yang menjual produk kecantikan, peragaan, pakaian, outfit, lebih umum produk fizikal.. mereka menggunakan platform E-Commerce untuk menjual barang secara online. Selain E-Commerce, nama lain yang common, Shopping website, e-dagang dan banyak lagi. Sistem ni dilengkapi dari daftar pelanggan, kumpul database pelanggan, menguruskan pesanan order sehinggalah postage dan payment menyokong bank-bank di Malaysia dan optional boleh pakai international payment. Pakai sistem ni memudahkan pengurusan perniagaan dibuat.. dari sudut operasi, pengurusan dan pengawasan..

Contoh Website:

  1. http://bit.ly/2I8nv7s,
  2. http://bit.ly/2KaTsy9,
  3. http://bit.ly/2KJhQqb

 

FREE Bantuan Selama 3 Bulan

Ketahui lebih lanjut: http://bit.ly/2ZkxBrA

Tinggalkan balasan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.