Lesen Bina Website Elementor Pro Boleh Pakai Selama 1 Tahun

elementor pro murah
elementor pro murah

Assalamualaikum,

Kali ini saya ingin berkongsi dengan anda, Jika anda bangunkan website menggunakan framework WordPress, sebelum ke fasa design website dan sebelum bangunkan website e-commerce. Pasti anda familiar dengan plugin Elementor Pro, plugin ini merupakan website builder, boleh buat design, dengan drag & drop sahaja, dan edit mengikut keperluan kita.

Oleh itu, hari ini saya ingin berkongsi pada anda, lesen originall Elementor Pro, dengan lesen ni boleh buat macam macam dengan Pro Features. Anda boleh beli lesen ini dengan saya dan boleh pakai pada website anda selama satu tahun!

Anda boleh lihat features secara ringkas untuk buat design, editing, pada halaman rasmi mereka, tak apa saya senaraikan dekat bawah so anda boleh layari bagi anda yang belum kenal

Jangan risau, lesen yang saya akan berikan ini bukan illegal ya, tapi lesen sah boleh pakai selama 1 tahun dan selamat, sebab saya sendiri yang uruskan lesen ini, harga lebih rendah jika anda nak beli terus dalam $49USD ( RM200 ) di laman web rasmi mereka untuk single website.

Servis termasuk, saya akan berikan plugin Elementor Pro, untuk install pada WordPress anda

Anda perlu berikan login akses WordPress untuk saya install dan masukkan lesen

Bagi anda yang perlukan lesen ini, boleh hubungi saya

Tinggalkan balasan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.