Pengenalan #baitulworks – Perkhidmatan Website Corporate Ecommerce

Baitulworks website
Baitulworks website – www.baitulworks.com.my

Tujuan penubuhan #baitulworks adalah untuk membantu pemilik syarikat, pengusaha perniagaan mewujudkan website. Tujuan wujudkan website pula adalah untuk memperkenalkan produk, perkhidmatan menggunakan sambungan internet. Apabila wujud website, website boleh diakses melalui smartphone, tablet, laptop dan peranti-peranti lain yang boleh menggunakan internet. Zaman sekarang hampir semua rakyat Malaysia gunakan internet melalui smartphone, tablet, selain laptop dan desktop. Melalui trending inilah #baitulworks membantu memudahkan maklumat sampai kepada orang ramai. Orang yang sepatutnya dan orang yang berminat dengan perniagaan, produk kita.

Responsive website
Responsive website

Struktur website

Website dibina menggunakan beberapa unsur wajib ada sebelum terhasilnya sebuah website. Antaranya, PHP program, CSS, grafik, text, javascript, ajax, dan beberapa unsur lain. Ini merupakan unsur wajib untuk website menggunakan pengkalan data dan menjadi trending pada zaman sekarang kerana lebih mudah nak uruskan seperti edit, delete, add, juga fungsi drag & drop. Terkini website juga wajib ada unsur responsive khusus untuk akses melalui mobile seperti smartphone, tablet yang selain laptop dan desktop.

Promosi Automatik

Setiap penubuhan website secara automatik akan promosi automatik melalui enjin carian seperti Google. Ia tertakluk pada platform website yang kita pakai. Menjadi kebiasaan kini iaitu platform wordpress. Umumnya wordpress merupakan platform blogging, dengan sedikit kreativiti, boleh diubahsuai dan ditukar kepada website corporate dan ecommerce. WordPress merupakan platform yang sangat mesra enjin carian, sebab tak perlu pengetahuan SEO, enjin carian Google secara automatik akan mengesan masuk website yang pakai wordpress.

Kesimpulan

Cukup point penting bahagian #baitulworks dan kesimpulannya, jika tuan puan berminat ketahui lebih lanjut mengenai tawaran #baitulworks contact cikhanz di facebook atau WhatsApp 012-2126-929.

Maklumat lengkap pakej boleh didapati pada #baitulworks.

Tinggalkan balasan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.