Pengenalan Fungsi Kemudahan Asas Website E-Commerce

Website E-Commerce merupakan kaedah baru bagi mempromosikan jualan barang secara online (atas talian) semenjak lima tahun kebelakangan ini. Selain daripada sokongan aplikasi peranti pintar pada sistem pengoperasian iOS dan Android.

Tempah Sekarang!

Apa yang perlu kita ketahui mengenai fungsi E-Commerce ini bagi memantapkan lagi urusan perniagaan jangka masa panjang. Berikut adalah bahagian-bahagian asas dalam proses dan sistem E-Commerce.

Tempah Sekarang!

Order: Sistem ini memudahkan penjual menambah produk dan meletakkan harga juga termasuk kos penghantaran terus kerumah atau pejabat.

Billing & Invois: Setelah tempahan dibuat oleh pembeli, mereka akan menerima jumlah yang perlu dibayar, seperti yang diiklankan oleh penjual. Proses tempahan akan berlangsung setelah pembeli bersetuju dengan apa yang diiklankan ataupun yang ditawarkan kepada pembeli.

Kaedah Bayaran: Bagi penjual, E-Commerce memudahkan urusan jual beli dilakukan antara pembeli dan penjual. Setelah tempahan dibuat, pembeli akan diberikan pilihan untuk membuat bayaran secara manual iaitu Cash Deposit ke mesin ATM ataupun secara atas talian melalui automatik menggunakan FPX, Maybank2u, CIMB Clicks sahaja.

Pengurusan Tempahan: Setelah tempahan dan bayaran selesai, penjual boleh memasukkan no tracking untuk diberikan kepada pembeli bagi melakukan follow-up sama ada barang yang ditempah tadi, sampai dalam berapa hari selepas tempahan dibuat.

Notifikasi Email: Setiap kemaskini daripada tempahan, billing dan invois, melakukan pembayaran, sehinggalah kepada produk dihantar oleh courier. Pembeli akan menerima notifikasi email pemberitahuan bahawa mereka akan menerima barang yang mereka tempah dalam masa anggaran yang telah ditetapkan oleh penjual.

E-Commerce suitable for business selling:

  • Clothing & Fashion
  • Shoes
  • Health & Beauty
  • Sport Equipment
  • Electric & Electronic Equipment
  • Anything!

hubungi-nikhanz

ATAU.

Dapatkan Harga Promosi:

Website Company RM980 (normal RM2,000)

Website E-Commece RM1800 (normal RM3,000)

Hubungi 012-212-6929 Sekarang!

Tinggalkan balasan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.