Perkhidmatan Website, Shopping cart, Promosi May 2012

Pengenalan

Permintaan pasaran terhadap pemasaran secara atas talian (online) begitu memberangsangkan pada masa kini. Terutama bagi mereka yang melakukan jualan, hijab, shawl, abaya dan sebagainya. Dunia fashion semakin dinaiktaraf dari semasa ke semasa dan ini telah membeli peluang kerjaya hampir semua wanita diluar sana bagi menceburi bidang fashion dan juga membantu ekonomi negara menjana pendapatan melaluinya.

Sempena baru sahaja seminggu dua memasuki bulan Mei 2012 ini, saya ingin menawarkan perkhidmatan membuat shopping cart bermula dengan harga promosi bermula RM700 sehingga RM900. Harga pasaran biasa bermula RM1500 sehingga RM4500, harga bergantung pada keperluan sesuatu perniagaan dan tambahan kemudahan yang lain yang perlu digabungkan didalam sistem shopping cart tersebut.

*Harga tertakluk kepada keperluan anda

Hubungi untuk pertanyaan

Sila hubungi saya ditalian 0122514655 sekiranya anda berminat dan serius untuk mendapatkan perkhidmatan saya. Saya tidak akan menerima bayaran terus daripada pelanggan selagi tiada perbincangan.

Lokasi saya kini di sekitar Nilai, Negeri sembilan. Tempat berhampiran adalah Giant Nilai, atau Tesco Nilai. Kita boleh adakan perbincangan disekitar kawasan ini.

*Website rasmi akan diadakan tidak lama lagi, dalam proses pembangunan

[contact-form-7 id=”7246″ title=”Website Quotes”]

1 thought on “Perkhidmatan Website, Shopping cart, Promosi May 2012”

Tinggalkan balasan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.