Servis Prudential BSN takaful, Hibah, Manfaat Sakit Kritikal, Medikal Kad, Manfaat Kemalangan


✅️
𝐇𝐢𝐛𝐚𝐡 – bukan sahaja meringankan ahli keluarga saat anda mati dan dapat membayar segala hutang yang anda tinggalkan tapi juga meringankan beban keluarga, saat anda “𝑖𝑑𝑢𝑝𝑚𝑎𝑡𝑖” [ terlantar lumpuh / hilang upaya ] kerana duit pampasan itulah diguna menguruskan anda & juga bantu kelangsungan hidup sekeluarga seharian.

✅️𝐌𝐚𝐧𝐟𝐚𝐚𝐭 𝐒𝐚𝐤𝐢𝐭 𝐊𝐫𝐢𝐭i𝐤𝐚𝐥 – bukan sahaja gembirakan hati anda sebab dapat pampasan duit segera tapi juga dapat bantu menampung segala belanja sampingan seperti kerusi roda, minyak kereta, ubatan, rawatan tradisional, dan lain-lain.

✅️𝐌𝐞𝐝𝐢𝐤𝐚𝐥 𝐊𝐚𝐝 – bukan sahaja anda dapat rawatan cepat di Hospital dengan bilik yang selesa & privasi terjaga tapi juga tak perlu habiskan duit simpanan yang anda kumpulkan bertahun-tahun lamanya.

✅️𝐌𝐚𝐧𝐟𝐚𝐚𝐭 𝐊𝐞𝐦𝐚𝐥𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 – bukan sahaja tentang dapat pampasan setelah hilang anggota tapi juga dapat guna duit yang diterima untuk tampung sementara perbelanjaan anda saat anda mencari punca pendapatan baru.

𝘍𝘢𝘬𝘵𝘢: 𝘛𝘢𝘩𝘶𝘯 𝘭𝘦𝘱𝘢𝘴 2021, 𝘴𝘦𝘣𝘢𝘯𝘺𝘢𝘬 𝘳𝘮624.4 𝘮𝘪𝘭𝘭𝘪𝘰𝘯 𝘤𝘭𝘢𝘪𝘮 𝘥𝘪𝘵𝘦𝘳𝘪𝘮𝘢 𝘱𝘦𝘴𝘦𝘳𝘵𝘢2 𝘛𝘢𝘬𝘢𝘧𝘶𝘭 𝘗𝘳𝘶𝘥𝘦𝘯𝘵𝘪𝘢𝘭𝘉𝘚𝘕.

Survey boleh, jangan bertangguh. Jom bersama-sama menjadi peserta Takaful, menyumbang dana tabarru’. Pahala dapat, hati pun tenang kerana anda dilindungi 😊..

nak bertanya? Boleh whatsapp, atau business card.

Tinggalkan balasan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.