Blog

Upah Buat Website,Blog,eCommerce simple – Start-up RMXXX Tawaran Terhad!

[alert type=”info”]Mempunyai Kepakaran dalam bidang laman web. Menerima tempahan laman web Portal, e-Commerce.[/alert] Hari ini kami ingin menawarkan kepakaran bagi membantu anda bangunkan laman web khusus untuk perniagaan anda. Sila nyatakan sama ada anda perlukan website design basic atau design profesional. Kami menerima tempahan laman web untuk kegunaan peribadi, syarikat kecil, syarikat sederhana. Menawarkan 1% ruang …

Upah Buat Website,Blog,eCommerce simple – Start-up RMXXX Tawaran Terhad! Read More »

Simple is better

Yup.. Last 1 May, I’m waste my time searching and finding Nemo theme match for my personal blog… and finally tadaa… I just love this black piano theme.. Wah!! very beautiful and elegance la sayang.. xD then.. then… then… what else sayang??? I removed everything at sidebar include nuffnang ads.. small banner.. just keep widget …

Simple is better Read More »

Makin berjauhan denganmu belog

“tik.. tik.. tik..”… jarum saat pada jam dinding berputar tanpa kenal erti lelah.. “hmmmmmm”, aku hanya mampu mengeluh sendirian.. hanya seorang didalam bilik.. “Arrrrrrgghh, Ya Allah sibuknya aku sekarang!!”, itu yang mampu aku luahkan didalam hati.. Inilah aku, yang makin hari makin sibuk dengan bermacam-macam jenis perkara, bermula daripada asignment, revision,  persediaan final exam yang …

Makin berjauhan denganmu belog Read More »

I’m away from blogging, Thanks for reading

Aku ucapkan terima kasih kepada semua kawan-kawan blog yang selama ini sudi membaca dan meninggalkan komen blog aku ni. Korang memang sporting, happening.. Aku akan berpisah dengan dunia blogging, internet, Yahoo Messenger, dan banyak lagi.. kecuali pada niaga kecial-kecilan aku.. insyaAllah akan maintain support dan mana yang patut.. Mulai sekarang aku kena berubah, kena fikir …

I’m away from blogging, Thanks for reading Read More »

Blog to Blog

Hooray!! harini i baru balik dari kampung baru aje 3 jam yang lepas masa i menaip di blog ni… Sambil-sambil tengah bohsan baru balik.. family sumer dah tido tinggal i sorang je blom haha.. berjaga malam kejap… tapi alahai penat uih.. sakit belakang nih…