Makin berjauhan denganmu belog

“tik.. tik.. tik..”… jarum saat pada jam dinding berputar tanpa kenal erti lelah..

“hmmmmmm”, aku hanya mampu mengeluh sendirian.. hanya seorang didalam bilik..

“Arrrrrrgghh, Ya Allah sibuknya aku sekarang!!”, itu yang mampu aku luahkan didalam hati..

Inilah aku, yang makin hari makin sibuk dengan bermacam-macam jenis perkara, bermula daripada asignment, revision,  persediaan final exam yang akan datang dalam bulan May nanti. Jika sebelum ini aku hanya membuang masa dengan laptop mencari itu dan ini, seperti mencuba bangunkan laman web baru, mencuba itu dan ini.. semuanya berada dalam internet..

Continue reading “Makin berjauhan denganmu belog”

Flashback and thinking

Hum.. selepas seminggu berfikir I decide change domain to .COM.. Dalam hati ni masih terasa sayang dengan domain .MY.. but i think need save budget lah.. since.. bila guna domain .MY ni rasa macam membazir je.. harga mahal..

HUMMMMMMMMMMMMM…. =.=”

Last year beli pun sebab domain .MY ni nampak comel.. dan lebih kepada negara Malaysia. Tapi itulah, kadang-kadang tu terasa terlampau mewah sangat guna domain .MY ni sedangkan kita masih seorang pelajar… sepatutnya kenalah pandai berjimat cermat kan??… hmmm.. *still thinking*
Continue reading “Flashback and thinking”