Facebook. Good or bad?

Bila berkata tentang ‘fesbuk’ sudah pasti ramai sungguh yang menggunakannya. Saya sengaja malas nak mengeja ‘fesbuk’ dengan ejaan yang betul sebab ‘fesbuk’ ni tempat untuk membuang masa dan umur sahaja. So buat apa nak eja betul-betul? Main-main sudah!

Oh sayangnya bunyi macam saya ni ANTI sangat dengan ‘fesbuk’ ni kan? Eh . Tak Lah. Semenjak bulan Ramadhan dah habis ni, Saya rasa tiada mood untuk aktif di ‘fesbuk’ untuk personal use. *banyak benda mengarut ar, tak tahan tengok. better tak sah login jer*

Baiklah, secara umumnya 3 benda boleh buat. Antaranya

  • Dakwah
  • Bisnes
  • Sosial

Ok. Ketiga-tiga ni saya sudah pun mempraktiskannya. Antara kelebihan yang kita tak nampak adalah..
Continue reading “Facebook. Good or bad?”