Kaifahal saudaraku?

jalanHari ini merupakan hari pertama/kedua masuk bulan Julai apa yang korang buat yer? saya lihat masing-masing ada ajer pekerjaan yang dibuat. Macam mana kamu pergi lihat transformers 2 Revenge of The Fallen? Ok ke tidak. saya sendiri tidak lihat lagi cerita tu.. rasa tak tengok pun takpe =______-

Bagi yang tinggal area KotaBharu tu boleh saja korang tengok suruh saudara mara yang ada access ke internet, suro demo download di torrent. Tak semestinya kena ada panggung wayang untuk tengok movie ni. Walaupun saya tinggal area yang ada kemudahan panggung wayang, saya tak pergi pun… Malaslah pergi panggung buang minyak kereta..

Jangan tanya saya cara-cara dia dah =____=”

Continue reading “Kaifahal saudaraku?”