Jadi diri sendiri lebih baik

Fuh! Penat! Letih! Semuanya ada. Penat kerana melayan karenah pelanggan selepas satu² ada je masalahnya. lepas satu siap datang masalah lain pulak. SERIUS penat! Mana taknya, perniagaan yang saya buat sekarang memerlukan tubuh badan mengadap laptop lebih lama berbanding buat aktiviti yang merenggangkan sendi² anggota badan. SERIUS penat oh!

Tiada mengapa malam ni saya nak lepaskan perasaan pada blog ni kejap. Saya tidak tahu berapa lama saya dapat bertahan dengan perniagaan sekarang ni, mungkin sebab usia makin meningkat tu yang rasa badan lain macam. Lagipun seorang rakan saya outstation so semua benda saya uruskan buat masa ini, bertambah penatlah kan.

Continue reading “Jadi diri sendiri lebih baik”