Perkhidmatan Backup dan Transfer WhatsApp (iPhone & Android) Free Advise

Assalamualaikum,

Saya menawarkan perkhidmatan backup dan transfer untuk pengguna peranti Android dan Apple iOS iPhone untuk aplikasi WhatsApp.

Ramai dikalangan kita, bahkan majoriti pengguna smartphone sure akan menggunakan WhatsApp untuk mesej dan call kerana ianya percuma

Oleh itu disini saya ingin menawarkan perkhidmatan. untuk anda backup dan transfer atau nak pindah dari Android kepada iOS iphone Continue reading “Perkhidmatan Backup dan Transfer WhatsApp (iPhone & Android) Free Advise”

WhatsApp Windows Phone 8

Bagi you all yang gunakan smartphone yang guna operating system windows phone 8 mesti tak sabar nak guna WhatsApp pada smartphone you all kan betul tak?!! So, good news for you all sebab today I just notice WhatsApp dah keluarkan versi windows phone 8 tau! Tak perlu tunggu suda jom download terus pada website rasmi Windows Phone dan chat macam biasa. Sebab zaman sekarang ni WhatsApp jadi aplikasi yang perlu ada kan, jimat kos untuk mesej dengan member-member kita, jadi enjoy lah okey!